93 714 48 93 / 648 10 40 66
Nou protocol de seguretat al CTC
18/10/2020

Com ja sabeu,  la situació de la pandèmia s’ha complicat i la Generalitat ha decretat noves restriccions. En l’àmbit de l’esport no es podrà jugar competicions durant 15 dies.

Pel que fa a les instal·lacions, podem continuar venint a jugar però sempre amb les mesures de seguretat que no ens cansarem de repetir, distància seguretat, mascareta i neteja de mans.

Les classes tant de tennis com de pàdel funcionaran amb normalitat.

Recordeu que només es podrà accedir al club amb reserva prèvia i el moviment a l’instal·lació queda limitat als jugadors dins de pista.

El gimnàs tindrà un aforament limitat, a la zona de musculació 3 persones i a la de cardio 2 persones.

Us adjuntem un document de compromís de responsabilitat per adults i el compromís de responsabilitat per a menors d’edat. Es obligatori portar-lo  signat i deixar-lo a secretaria, també en tindrem a secretaria per si no el porteu, amb un cop omplert si signat ja tindrà validesa per tota la temporada.

Referent al local social, intentaran en la mida de lo possible, que en els horaris de més afluència servir per endur begudes, cafès, entrepans, etc; en cap cas es podrà entrar a dins, ni agafar taules ni cadires (estaran retirades)

« Volver