El Club Tennis Castellar es va constituïr el 28/12/1994. Els socis que van signar l’acta de constitució van ser:

Antonio Doménech Mas; Josep Antolino Santisteban; Pilar Mas Massana; Núria Doménech Mas; Joan Mirapeix Francistorra; Jordi Roig Perez; Teresa Mirapeix Francistorra; Jordi Aura Laballos; Carmen Moragas Viladot; Xavier Doménchec Mas; Isabel Morales; Agustín Pérez Arenas.

 


Quedant la junta directiva constituida de la següent manera:

President…………..  Antonio Doménech Mas

Sots-president…..    Jordi Aura Laballos

Secretari ……………Agustin Pérez Arenas

Tresorer…………….Pilar Mas  Massana

Vocals:  …………….Nuria Doménech Mas

                                 Xavier Doménch Mas

                                 Joan Mirapeix Francistorra

 

En aquest moment les instal·lacions del carrer Sant Feliu, contaven amb una pista de tennis de Quick  i tres piscines, la gran, mitjana i la petita i una seu social amb un bar. Més endavant es va construir la pista d’herba artificial que era polivalent, s’hi jugava a tennis i a futbol sala , i les pistes de terra batuda 1 i 2, la pista 3 no es va arribar a construir correctament. L’any 2000 aquesta entitat va deixar d’operar en  aquestes instal·lacions.

El juliol del mateix any, es va crear un altre entitat, el Club Esportiu Castellarenc, els membres de la primera junta directiva van ser:

 

Presidenta.............. Núria Sellarès Casas

Sots president........ Manel Martín Riera

Secretària............... Carme González Torcal

Tresorera............... Fina Bartolomé Ventura

Vocals: .................. Josep Antolino Santisteban

                                   Jordi Aura Laballos

                                   Joan Mussons Casas

                                   Manel Pané Cabal

                                   Jordi Farrés Llonch

 

En el moment de començar l’activitat del C.E.T.Castellarenc, les instal·lacions del  C/ Sant Feliu estaven força malmeses, les pistes de tennis estaven plenes d’herba i runes, un estat que feia del tot impracticable el tennis, les piscines s’havien tancat, igual que el local social amb el bar i la pista de gespa es va transformar en el pavelló Dani Pedrosa, així que només ens quedaven les dues pistes de tennis de terra batuda i la pista de quick.  Tots el membres de junta van treballar de valent per aconseguir recuperar-les  el màxim possible, es va aconseguir recuperar les pistes 1 i 2, la pista 3 no es va poder condicionar a causa del seu greu mal estat i va quedar pendent de la intervenció de tècnics. El juny del 2001 es va reconstruir la pista 3.

 

·         La pista de quick es va reconstruir  en una pista de resina però poc desprès aquest espai va passar a formar part de les instal·lacions de l’escola Sol i Lluna.

·         El 13 de juliol de 2005, els socis Manel Martín Riera, Manel Pané Cabal, Antoni Jeremias Salanguera i Joan Garriga Porta, juntament amb Antonio Pérez, recuperen l’entitat Club Tennis Castellar.  El Club Esportiu Tennis Castellarenc es va fusionar amb  el C.T.Castellar recuperant d’aquesta manera el nom inicial de l’entitat.

·         L'entitat va començar a créixer, i es van construir les pistes de tennis 4 i 5.

·         L'any 2010 , a conseqüència de les obres de l'escola Sol i LLuna, les nostres instal·lacions van patir la caiguda del mur de contenció de sobre les pistes 1 , 2 i la de pàdel, així que tornàvem a estar en precari, però en uns mesos es va arranjar el mur i vam poder continuar la nostra activitat.

·         El 2011  ens va arribar la proposta del Sr. Salva Navarro per fusionar-nos amb la Penya Arlequinada, entitat que gaudia de moltes pistes de pàdel i una piscina, cosa que nosaltres no teníem, i nosaltres gaudíem de 5 pistes de tennis de terra batuda, ells tenien les pistes de moqueta. El 15 de febrer del 2011 es va celebrar una assemblea extraordinària on es va decidir mitjançant votació secreta la cessió de la gestió econòmica i esportiva del C.T.C a APE. La qüestió és que no va funcionar tan bé com ens esperàvem tots plegats, així que el  17 de novembre del mateix any en Josep Antolino com a president del C.T.C va donar per finalitzada la sessió a APE i vam tornar a reprendre el camí sols.

·         Actualment les instal·lacions del C.T.Castellar consten de: 5 pistes de terra batuda, 2 pistes de pàdel de vidre i una d'obra, un gimnàs amb sala de musculació i de cardio , un local multi funcional on es fan activitats dirigides, i un local social.